Youri werd op 24 augustus 1987 geboren in Leeuwarden. Op het CIOS studeerde hij fitness en health management in Heerenveen. De liefde voor sport begon al snel in de voetbalwereld. Daarna ging Youri aan de slag bij Tigra, en leerde daar de fijne kneepjes van het vak als fitnessinstructeur en Personal Trainer.

In 2012 strartte Youri, samen met zijn broer, Bootcamp Leeuwarden op. Daarbij combineerden de broers de fitnesservaring van Youri met de militaire ervaring van Danny. Voor Youri is Bootcamp de combinatie van fitheid, kracht en uithoudingsvermogen, intervaltrainingen en genieten van de natuur. Binnen een jaar groeide Bootcamp Leeuwarden uit tot een grote professionele sportorganisatie op het gebied van outdoor groepstrainingen in verschillende niveau’s. Deelnemers komen vanuit heel Friesland om bij Bootcamp Leeuwarden te trainen.

Youri woont samen met vriendin, dochter en hondje Matty.

Personal trainer
Youri houdt ervan om bij Personal Slim te werken als Personal Trainer vanwege het geweldige team van collega’s, de gemotiveerde deelnemers en omdat hij op een unieke manier met sport en gezondheid bezig kan zijn. Een typische trainer die op een positieve manier het onderste uit de kan haalt. Met zijn persoonlijkheid en kennis kan Youri je motiveren om het beste uit jezelf te halen.

Youri Matthijs

Youri Matthijs

Personal Trainer
0657552066