Afgelopen weekend was het dan zover. 6 maanden opwerk traject bereikte zijn climax.
12 man sterk aan de start bij de triatlon in Stiens. Iedereen op zijn / haar eigen niveau, iedereen gespannen!
Tijdens het traject hebben we mooie tijden meegemaakt met zware trainingen maar ook mooie ervaringen.Van een hekel aan zwemmen tot het favoriete onderdeel. Maar ook pech waarbij we helaas ook uitvallers hadden in de laatste weken voor het evenement.

Maar dan is het zover!
Op zaterdagochtend om 11:00 was het startsein voor de Sprint afstand.
750 meter zwemmen gevolgd door 20 kilometer fietsen afgesloten door een 5 kilometer hardlopen. Alle deelnemers van start een mooi moment 🙂
De zenuwen gieren bij sommigen door het lichaam maar dan mag je en ga je los!

Een half uur later 11:30 het startsein van de Olympische afstand.
1.5 kilometer zwemmen gevolgd door 40 kilometer fietsen afgesloten door een 10 kilometer hardlopen. Alle deelnemers van start wederom een mooi moment 🙂

Ging het vanzelf? Natuurlijk niet want alles gaat met ups & downs. Sommigen hadden een blessure want tja het waren zware maanden, de andere had materiaal pech een lekke band… Mentaal een zware uitdaging want iedereen kwam de man met de hamer tegen en sommigen zagen het echt niet meer zitten.

Maar hoe mooi is het als je als team deelneemt aan zo’n evenement. Want iedereen helpt elkaar, motiveert elkaar en staat elkaar bij. Vrienden, familie en je mede triatleten moedigen aan en schreeuwen je naar de finish. Heerlijk wat een teamspirit.

Hoe goed voelt het dan als je uiteindelijke over de finish komt en je eerste triatlon hebt gehaald. Ik weet zeker dat er hier en daar een traantje is weggepinkt en dat voor sommige dit emotioneel een zware maar oh zo mooie beproeving was.

Ik ben ontzettend trots op alle deelnemers! Wat een geweldige prestatie en wat een mooie tijd hebben we gehad.
Iedereen ontzettend bedankt voor een ervaring die ik in ieder geval nooit meer zal vergeten!

Na afgelopen weekend mogen jullie met trots jezelf TRIATLEET noemen want die titel hebben jullie dubbel en dwars verdient!

Tot de volgende keer namens de hele personalslim organisatie maar vooral namens jullie trainer BEDANKT!

Wilco

Reacties

reacties

CategorieTriatlon
Laat een reactie achter:

*

Je e-mail adres wordt niet zichtbaar op de site.

Logo_footer   
     © 2016 Personal Slim

Volg ons: