krieltjes met tonijn

Recept Afdrukken
Krieltjes met tonijn en bieslook
Maaltijd Main Dish
Keuken Hollands
Prep Tijd 20 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 35 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Main Dish
Keuken Hollands
Prep Tijd 20 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 35 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Was de krieltjes en snijd de lelijke plekjes weg. Schillen hoeft niet. De schil geeft extra smaak en de krieltjes blijven in de schil lekker stevig. Bovendien blijven zo de vitamines beter behouden tijdens het koken.
  2. Kook ze gaar in een laagje water in zo’n 15 minuten. Snipper ondertussen de rode ui en bieslook en was en snijd de courgette en de tomaat in kleine blokjes.
  3. Gebruik de olie uit het blik tonijn om de blokjes courgette in te fruiten. Zet het vuur middelhoog, zodat de courgette zacht en glazig wordt zonder dat deze bruin kleurt. Voeg ook de rode ui toe.
  4. Doe tomaat, tonijn (inclusief de overgebleven olie), en de fijngesneden bieslook erbij in de koekenpan en voeg ook de krieltjes toe wanneer deze gaar zijn gekookt.
  5. Mix alles door elkaar en breng op smaak met peper en zout. Eet smakelijk!
Notities

Gebruik dit veld voor wat je maar wil.

Deel dit Recept

 

CategorieGeen categorie
Logo_footer   
     © 2016 Personal Slim

Volg ons: