Personal Bootcamp

Wat is Bootcamp

Bootcamp is gebasseerd op een trainingsroutine van het Amerikaanse leger. Ook het Nederlandse leger traint al een hele lange tijd op deze manier. Hier noemen ze het “terreinwerk”. Bootcamp is een echte buitensport waarbij het accent van de training ligt op afvallen, kracht, behendigheid, snelheid en uithoudingsvermogen. De training bestaat uit kleine afstanden hardlopen, krachtoefeningen met eigen lichaamsgewicht en materialen (boomstammetjes, fitnessballen, medicineballen), corestability oefeningen, intervaltraining en estafettes. Wij van Bootcamp Leeuwarden hebben nog een extra apect toegevoegd omdat wij vinden dat Bootcamp ook een echte teamsport moet zijn. Samen het gestelde doel bereiken is het motto van Bootcamp Leeuwarden. In zeer korte tijd kan jouw gestelde doel, of het nu gaat om het verbeteren van conditie, afvallen of toename van kracht, worden bereikt! Ga samen de strijd aan! Lekker buiten sporten…

Wat kun je verwachten

Tijdens intensieve full-body work-out gaan we op verschillende manieren aan de slag. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of andere ‘natuurlijke’ obstakels, maar hebben ook trainingsmateriaal tot onze beschikking.

Daarnaast trainen we in altijd in de buitenlucht. Meer zuurstof zorgt niet alleen voor sneller resultaat, maar het geeft je daarnaast ook nog eens een fris en vrij gevoel.

Bootcamp training heeft niet alleen een positief effect op je fysieke, maar ook op je geestelijke gesteldheid. Tijdens de training draait het namelijk vooral ook om doorzetten. Je daagt jezelf, maar ook andere bootcampers uit om het beste te geven. Stimuleren en motiveren, de trainer helpt je om net die ene push up extra te doen.

Locaties

De Groene Ster
Op naar de natuur! De Groene Ster is een recreatiegebied van maar liefst 1000 hectare in Friesland! De Groene Ster is bij velen ook wel bekend onder de naam “De Kleine Wielen”. Genoemd naar het oorspronkelijke meertje in het recreatiegebied van Friesland. Het gebied is bij uitstek de geschikte locatie om je Bootcamptraining te volgen. De Groene Ster beschikt over zonneweiden, stranden, waterplassen, bos en wandelpaden. Daarnaast zijn er in het gebied leuke hindernissen die ideaal zijn om tijdens de Bootcamptraining te gebruiken. Kortom, op naar de Groene Ster!

Verzamelpunt
De snackbar achter de grote parkeerplaats (P5). Deze locatie biedt geen omkleed mogelijkheden. Kom dus in sportkleding met een flesje water.

Binnenstad van Leeuwarden
Op donderdagavond trainen we in onze prachtige binnenstad. In het centrum van Leeuwarden zijn heel veel uitdagende objecten om een toffe bootcamp te doen.

Verzamelpunt
Bij de Oldehove

Proefles

Bootcamp moet je ervaren. Om een keer mee te maken wat Bootcamp is, kun je gewoon een keertje meedoen. De trainingen van Bootcamp Leeuwarden zijn zo ingedeeld dat je altijd op elke les kunt instromen/inschrijven. Er worden ter plekke verschillende niveau’s gemaakt. Dus als jij een bootcamp mee wilt maken, schrijf je dan in met onderstaande link.

 

Agenda

Maandagavond 19.30 Groene Ster
Donderdagavond 19.30 Binnenstad Leeuwarden (vanaf 6 juli 2017)
Zaterdagochtend 9.00 uur Groene Ster

Kosten

25 euro per maand

 

 

Ja, ik wil graag een proefles Bootcamp Ik meld mij aan voor Personal Bootcamp