OP ONTDEKKINGSREIS NAAR HET BESTE IN JEZELF!

Personal Slim gaat terug naar de basis. Eigenlijk heel éénvoudig. Personal Slim is een gevarieerd programma waarin we essentiële zaken aanpakken om af te vallen, je conditie te verbeteren, gezond en fit te leven en gelukkig te zijn. Naast de vele bewegingsmogelijkheden die het programma biedt, gaat het programma verder. Volgens onze visie is er een totaalpakket nodig om een gezonde lifestyle te ontwikkelen en te behouden. Wij ontwikkelden hiervoor een succesvolle methodiek waarin sport, voedingsadvies, lifestylebegeleiding, fysiotherapie, coaching en personal training centraal staan. Alles onder één dak in het mooiste sportcentrum van Leeuwarden.

ALWAYS TIME TO CHANGE!

WEEK DAGEN:     08:00 – 22:00
ZATERDAG:          09:00 – 14:00
ZONDAG:              09:00 – 14:00

PERSONAL TRAINING- EN LEEFSTIJLPROGRAMMA’S OP MAAT

Ontdek jouw programma

BEGELEIDING DOOR PRO’S – MULTIDICIPLINAIRE AANPAK

Onze coaches
Hi, wij zijn Personal Slim

We houden ervan dingen simpel te houden „back to basic”. Wat we willen is dat jij je doelstellingen behaalt op een gezonde manier, die bij jou past. We doen dit in een multidisciplinair team. Samen richten we ons op gedragsverandering. Als jij je commitment uitspreekt naar ons, krijg je van ons die commitment terug. We doen dit sinds eind 2013. We houden van wat we doen en vinden dat we al best een eind op weg zijn. Op dit moment hebben we al honderden levens positief veranderd. We willen deze leefstijl-verandering voor iedereen, op elk moment en op elke plaats mogelijk maken.

What we do

Personal Slim is een leefstijl-programma gericht op gedragsverandering. Een team van verschillende specialisten werkt nauw samen om de doelstellingen van individuen te verwezenlijken. We doen dit door terug te gaan naar de basis en op elk vlak hulp te bieden, zowel lichamelijk als mentaal. Wij gaan naar de oorzaak van het probleem en veroorzaken een verandering. No nonsense, geen valse beloften. We zijn gestationeerd in Leeuwarden en hebben een team opgebouwd die de beste service wil leveren. We zijn gespecialiseerd in gedrag. Daarnaast begeleiden we mensen met verschillende ziektes of aandoeningen. Ons programma is altijd op maat.

Our mission

Onze missie is om een platform te creëren waarbij deze leefstijlverandering voor iedereen, op elk moment en elke plaats mogelijk is. We willen dat mensen gezond leven, gelukkig zijn en trots zijn op zichzelf. Daar worden wij gelukkig van. Just the way we like it.

TEAM PERSONAL SLIM

DIRECT TIPS ONTVANGEN?

ONTVANG DIRECT 27 GEZONDHEIDSTIPS!
Klik op deze link en ontvang direct 27 voeding-, trainings- en gedragstips van

Personal Slim!

– GROETEN VAN HET PS TEAM! –

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK AANVRAGEN?

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer: