marjan-almaMarjan is geboren op 29 november 1988 in Hemrik. Al vanaf jongs af aan deed zij al aan verschillende sporten mee, van korfbal tot turnen, en van paardrijden tot schaatsen. De liefde voor sport heeft Marjan voortgezet in haar studie als Leefstijladviseur. Op deze manier kan Marjan haar passie voor sport en gezondheid overbrengen op andere mensen. Als Leefstijladviseur maakt Marjan mensen bewust van de manier van leven en daarbij begeleid en adviseert zij mensen naar een actievere en gezondere leefstijl en deze leefstijl vervolgens ook vast te houden.

Naar haar studie is ze bij TIGRA aan de slag gegaan als Leefstijladviseur. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan in het lesgeven, coachen, adviseren en stimuleren van verschillende doelgroepen, zoals mensen met COPD, diabetes of overgewicht. Ook op het gebied van Personal Trainer heeft ze hier haar ervaring kunnen opdoen.

Sinds januari 2016 is ze werkzaam bij Personal Slim. Een fantastisch team met ieder zijn of haar specialiteiten. Een zeer dankbaar beroep, als je mensen net een zetje in de goeie richting kunt helpen en het plezier in het bewegen laten ervaren. Ook de dankbaarheid die de mensen uitspreken naar Marjan is voor haar onbeschrijfelijk. “Het is toch fantastisch dat je mensen ziet groeien in hun leefstijlverandering, plezier in sporten terug vinden en dat ze ook zo trots op hun zelf zijn. Geweldig dat ik daar een steentje aan kan bijdragen”.

Marjan Alma - de Haan

Personal Trainer
0651696483