Personal Trainer(s) Leeuwarden van Personal Slim

Met een Personal Trainer in Leeuwarden van Personal Slim, sta je er niet meer alleen voor! Wij geloven dat je de allerbeste resultaten bereikt als je daarin persoonlijk wordt begeleidt door een Personal Trainer. Hij trekt je na een hoger plan, zelfs voorbij je doelstellingen. Een Personal Trainer van Personal Slim is professioneel, creatief en geeft je een positieve fibe. Hij werkt je op naar leuke Events zodat je doelen tastbaar worden en gevierd kunnen worden. Onze personal trainers zijn bijzonder en hebben veel vak kennis en levenservaring. Ze snappen wat er in je omgaat.

LICHAMELIJKE EN MENTALE RESULTATEN

Doordat onze Personal Trainers willen weten wat er in je omgaat zorgen ze ervoor dat er naast een lichamelijke, ook een mentale verandering plaats vind. Sporten wordt leuk, je krijgt meer energie en je zelfvertrouwen neemt enorm toe. De Personal Trainingen vinden plaats in het mooie Leeuwarden Training & Wellness Center, maar er wordt ook vaak gekozen voor outdoor! We merken dat mensen het heerlijk vinden om ook in de buitenlucht te trainen.

SPECIALISATIES

Bij Personal Slim zijn meerdere Personal Trainers actief met elk hun eigen specialisaties. Zo hebben we onder andere Personal Trainers die gespecialiseerd zijn in overgewicht, obesitas en morbide obesitas, een trainer voor mensen met lichamelijke aandoeningen zoals diabetes, fibromyalgie, reuma. We hebben ook een personal trainer die mensen begeleid met stress en spanningsgerelateerde klachten, burn-out en depressie. Daarnaast worden er door ons ook mensen met blessures opgetraind.

SOORTEN PERSONAL TRAINING

Door onze prachtige indoor locatie, een overdekte outdoor locatie en onze outdoor survivalbaan kunnen er verschillende soorten personal training gegeven worden. Zo hebben we bijvoorbeeld zelfs een zwembad tot onze beschikking. Dit is met name voor 50 plussers of mensen met een blessure een uitkomst. Op de survivalbaan worden mentale trainingen gegeven. Op onze indoor locaties hebben we aparte Personal Training zalen en is werkelijk alles mogelijk. We geven Personal Training volgens de LAPT strategie en deze bestaat uit vier fases namelijk: de foundation fase, build fase, burn fase en de boost fase. Tijdens het vrijblijvende adviesgeprek gaan we hier verder op in. LAPT is een soort keurmerk. Onze Personal Trainers moeten zich continue verbeteren en bijscholen om aan de LAPT competenties te voldoen.

JE KUNT JEZELF ZIJN EN VOELT JE THUIS
Bij Personal Slim kun je jezelf zijn. Wij weten dat het voor de meeste mensen niet niks is om begeleidt te worden door een personal trainer. We gaan hier zorgvuldig mee om. Wat wij belangrijk vinden is dat je plezier krijgt in bewegen en dat je een klik hebt met je personal trainer. Tijdens het adviesgesprek wordt er gekeken wie het beste bij jou past en wie je het beste zou kunnen begeleiden. We hebben zowel mannelijke als een vrouwelijke personal trainers.

PERSONAL TRAINING IN NEDERLAND

Personal Training wordt nog al eens gezien als elitair en onbetaalbaar. Dit wordt gevoed door Amerikaanse en ook steeds meer Nederlandse (film)sterren, die niet meer zonder hun personal trainer lijken te kunnen. Personal Slim verzorgt personal training, die zich kwalitatief in hoge mate onderscheidt en die tevens budgetvriendelijk is. Je wordt bij Personal Slim niet afhankelijk van je personal trainer, je wordt – door onze preventieve leefstijlmethode juist zoveel mogelijk je eigen leefstijlbegeleider. Daarnaast werkt Personal Slim in een multidisciplinair team. Naast je personal trainer word je ook nog door een aantal andere specialisten begeleid zoals een diëtiste, een fysiotherapeut, beweeg- en lifestyleadviseur of psycholoog. Vraag een ontdekkingssessie aan en ontdek wat jij nodig hebt. Kom in actie!

Klaar voor de volgende stap?

Wat is nu de eerste logische stap om te beginnen?

Tijdens de gratis ontdekkingssessie kijken we welke personal trainer en andere coaches het beste bij jou passen. We vinden het heel belangrijk dat er een klik is. Zowel een persoonlijke als een klik die zorgt voor resultaat! Daarnaast gaan we kijken welke onderdelen vanuit ons programma er nodig zijn om de beste versie van jou te creëren. De volgende stap is het aanvragen van een ontdekkingssessie. Neem actie!

Wij gaan alleen voor resultaat!

Wij vinden professionele en intensieve begeleiding erg belangrijk. Je hebt immers de juiste tips en tools nodig om het beste resultaat te bereiken. Daarnaast krijgt elke deelnemer het op bepaalde momenten moeilijk. Je Personal Trainer weet jou te stimuleren om door te zetten. Zij begrijpen waar jij op dat moment heen gaat. Je hebt intensief contact met je coaches, wat voor jou een grote stok achter de deur zal zijn. Verder worden je resultaten regelmatig gemeten. Met je coaches doorloop je je programma gemakkelijk en veilig.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK AANVRAGEN?

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

DIRECT TIPS ONTVANGEN?

ONTVANG DIRECT 27 GEZONDHEIDSTIPS!
Doe mee met de 6 weken verander challenge! Klik op deze link en ontvang direct 27 voeding-, trainings- en gedragstips van

Personal Slim!

– GROETEN VAN HET PS TEAM! –