Een maandag in augustus 2017. Aan de bar van Fitland wordt feest gevierd. Wimmie van Loon is jarig. Negenenveertig is ze geworden. En raadt eens, er wordt gebak gegeten. Gewoon, omdat het kan. In november 2016 heeft Wimmie stappen gezet. Ze was haar figuur zat, ze was haar gezondheid, of liever gezegd ongezondheid meer dan beu. Het werd tijd voor Wimmie. Ze koos voor zich zelf. Het roer ging om. Hier haar verhaal over de verloren kilo’s en haar gevonden kracht en zelfvertrouwen.

Nu ik

Oktober 2016, Ik zocht contact met Personal Slim. Er moest iets veranderen. Ik koos voor mezelf, voor mijn eigen ziel, voor mijn innerlijk. Ik heb mezelf zo vaak weggecijferd voor alles en iedereen. Ik voelde me lelijk, dik, en beslist niet de moeite waard. Toen kwam het moment dat ik zei: “En nu is het mijn tijd, ik ben aan de beurt.”
Ik maakte een afspraak met Youri Matthijs om uit te vinden wat de mogelijkheden en de kosten waren. Ik ging voor het hele pakket. Ik heb zo veel meegemaakt, dat was niet op te lossen met alleen maar sporten. Hij regelde een afspraak voor me bij zowel de diëtist, als de psycholoog. Youri werd mijn personal trainer.
Ik was sceptisch, maar ik ben er in gestapt. De eerste training was vreselijk. Ik had geen conditie, ik voelde me net een molenpaard en de tranen bleven stromen, ik was kapot. De eerste weken heb ik vaak gedacht: “Ik ga niet meer, ik vind het zwaar, ik vind het moeilijk, ik stop.” Maar Youri liet me niet los. Hij zorgde ervoor dat ik doorzette, dan maar op een lager niveau. Het resultaat was dat ik in januari al 10 kilo kwijt was.
Wat me erg teleurstelde, was dat niemand zag dat ik al 10 kilo kwijt was. Achteraf wel logisch, want ik ben groot dus het zit goed verdeeld.

Doel

Youri verzekerde me dat het vanzelf zou komen. Want ik had een duidelijk doel voor ogen. In augustus 2018 word ik 50. Toen ik aan het avontuur met Personal Slim begon, woog ik 113,6 kilo. Mijn doel was om voor mijn 50ste verjaardag 85 kilo te wegen. Youri verzekerde me dat dat zeker haalbaar was en stimuleerde me, om, met mijn doel voor ogen, gewoon door te gaan. En hij had gelijk. Het gaat op een gegeven moment bij je horen. Ik loop in de winkel nooit meer richting cervelaatworst, ik ga meteen naar de kipfilet of ander mager broodbeleg.

In augustus 2017 is Wimmie inmiddels 27 kilo lichter. Ze laat de teugels ook wel eens vieren, maar als de weegschaal dan een kilo meer aangeeft, herpakt ze zichzelf onmiddellijk. Ze legt de lat hoog, maar het is het waard. Wimmie is Verzorgende/IG en ondervindt tijdens haar werk ook enorm veel voordelen van haar conditie en gewichtsverlies.

Voorheen ging ik op mijn altijd met de lift. Op een gegeven moment, als ik op de eerste verdieping was en naar de tweede moest, deed ik dit gewoon met de trap. En nu ben ik zover dat ik eigenlijk nooit meer met de lift ga. Ik ben gewoon energieker, loop niet meer kromgebogen, maar fier rechtop. Als ik nu thuis kom, heb ik nog energie over voor mijn huishouding. Ik ben veel blijer. Ik heb alles op de rit.

Gelukkig

Mijn man en kinderen zijn enorm trots op me. Ik ben echt een andere vrouw geworden. Ik kan meer hebben en ben veel vrolijker. De teleurstelling dat de mensen de eerste 10 kilo gewichtsverlies niet zagen, ben ik kwijt. Ik ben nu wel eens teleurgesteld dat bekenden niet reageren als ik ze groet. Maar als ik me dan realiseer dat ze me gewoon niet herkennen, verschijnt er een grote glimlach op mijn gezicht. Ik ben zo gelukkig dat ik de echte Wimmie eindelijk gevonden heb.

Heb jij net als Wimmie een doel voor ogen. Vind jij dat het nu echt tijd voor jou is? Klik op deze knop en reserveer je ontdekkingssessie

Gratis ontdekkingssessie

Reacties

reacties

CategorieGeen categorie
Logo_footer   
     © 2016 Personal Slim

Volg ons: