Denise Stahlie Rivera (artiestennaam Denise Rivera) is geboren in La Paz, Bolivia. Ze groeide op in Spanje en de Verenigde Staten. Ze studeerde Communicatiewetenschappen op Boston College. Sinds 1998 is ze woonachtig in Nederland. Denise is een all-round vocalist: singer/songwriter, voice over, presentatrice en Zumba Fitness instructrice.

Zumba
“Wat moet een Zumba Fitness instructrice met zo’n prachtig figuur bij Personal Slim?”, is mijn vraag aan Denise. Voordat ze met haar verhaal kan beginnen, blijven er een paar dames staan bij het plekje waar wij zitten. Denise heeft net Zumba les gegeven. De dames bedanken haar uitgebreid voor de fijne training. Vertellen haar dat ze altijd zo blij worden van haar lessen. Alle zorgen kunnen ze tijdens het uurtje fanatiek bewegen op opzwepende muziek even naast zich neer leggen. Het ontroert Denise zichtbaar om dit te horen.

Personal Slim
Dan begint Denise te vertellen. Ondertussen zwaait en glimlacht ze naar iedereen die ze kent. Haar bruine ogen schieten voortdurend heen en weer. Ze staat steeds op scherp en doet enorm haar best iedereen aandacht te geven. Ze praat heel gemakkelijk. Ze vertelt over het ontstaan van Zumba, over haar danscarrière, vanaf haar derde danste ze al en op haar vijftiende professioneel. Ook over haar werk als stemactrice. Ze heeft de stem van Maxima ingesproken voor de Tom Tom. Geweldige verhalen. Deze vrouw heeft veel meegemaakt. Maar ik wil natuurlijk ook graag weten waarom ze bij Personal Slim is gaan trainen.

Balans
Denise: “Tja, ook al ben je succesvol, iedereen moet weleens balans zoeken. Bij zich zelf naar binnen kijken. Ik voelde dat ik uitdaging nodig had. Ik had iemand nodig die me weer in evenwicht bracht. En dat hoopte ik te vinden bij Personal Slim. Ik kan je vertellen dat dat goed gelukt is. Youri Matthijs werd mijn personal trainer. Hij wist het beste uit me te halen. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Trainen met Youri was telkens weer een feestje. Tijdens zo’n training voelde ik me even de belangrijkste persoon op de wereld. Op lichamelijk gebied je grenzen opzoeken én over gaan, doet heel veel met je geest. Je krijgt overzicht, rust. En Youri wist me steeds weer over mijn grens te krijgen. Heerlijk. Dat kan ik iedereen aanraden”.

Stijf
Als laatste vraag ik haar of ze Nederlanders stijve mensen vindt? “Welnee”: antwoordt ze. “Nederlanders zijn helemaal niet stijf. Dansen zit gewoon niet in jullie cultuur. Als wij een feestje hebben dansen we. Als jullie een feestje hebben zitten jullie in kringetjes gezellig te praten. Dat is gewoon hoe jullie zijn grootgebracht”.
Denise gaat zich douchen. Ze heeft immers net een inspannende Zumba les gegeven. Ik blijf nog even zitten mijmeren en bedenk me dat ik het toch wel fijn vind dat zij ‘ons’, geen stijve harken vindt.

Voel jij net als Denise, dat je ook weer balans moet vinden op het gebied van gezondheid? Heb je iemand nodig die je daarin weer in evenwicht kan brengen? Dan wordt het voor jou ook tijd om langzaam weer naar binnen te kijken. Neem nu de eerste stap en vraag een ontdekkingssessie aan. Nu tijdelijk gratis. In 30 minuten heb jij een plan op maat.

Vraag hier je ontdekkingssessie aan

Reacties

reacties

CategorieGeen categorie
Logo_footer   
     © 2016 Personal Slim

Volg ons: