Lies Split (1965), had een doel: ‘Op de fiets de Mont Ventoux bedwingen’. Lees hier hoe ze dat bereikte.

“Ik ben altijd sportief geweest. Ben dol op fietsen. En dan het liefst in de bergen zoals onder andere in de Alpen. Ik heb samen met een vriendin fietsreizen naar dit gebied georganiseerd. Een prachtige tijd. Maar, zoals iedereen, kende ik ook minder goeie tijden. Een aantal jaar geleden liet ik me volledig gaan. Gevolg, twintig kilo te zwaar. Wat voelde ik me ongelukkig. Ik wilde met een vriendin het fietsen weer oppakken. Ik wurmde me, bijna huilend, in mijn fietskleding. Ik voelde me net een rollade. Dat was de grens.

Personal Slim
Ik meldde me, in 2014, aan bij Personal Slim. Ik wilde afvallen, fit en vooral mezelf weer worden! Youri vroeg me hoever ik dacht te kunnen hardlopen. Ik schatte in dat dat ongeveer een kilometer zou zijn. Daar gingen we. Na 100 meter was ik kapot. Er moest een hoop gebeuren realiseerde ik me toen. Dat ik bij Personal Slim aan het juiste adres was werd al snel duidelijk.

Ik viel af en mijn conditie werd steeds beter. Mijn harde werken begon zijn vruchten af te werpen. Toen ik mijn eerste, alternatieve, 1/8 triatlon volbracht, wist ik dat ik op het goede spoor zat. En het was echt een alternatieve triatlon. Eerst naar het zwembad om 400 meter te zwemmen, op de fiets naar Grou (19 kilometer), om daar 5 kilometer hard te lopen, en hoppa weer op de fiets om de 19 kilometer terug naar Leeuwarden af te leggen. Wat voelde ik me top.

Mont Ventoux
Na veel training en 5 kilometer ‘loopjes’, volbracht ik de ‘Burgum Run’, 10 kilometer. Maar mijn absolute hoogtepunt van 2015 was mijn beklimming van de Mont Ventoux. Het is me gelukt. Missie volbracht.

Hard werken, doorzettingsvermogen, Personal Slim, met personal training en ‘the competition’, heeft er allemaal toe bijgedragen aan hoe ik nu in het leven sta en hoe ik me voel. Afgelopen winter toch weer een dipje maar, gelukkig kwam het AHB programma en dat zette me in eerste instantie weer op het juiste spoor. Na een poosje ben ik gestopt met AHB, omdat dat op dit moment niet goed bij mij past. Heb nu een plan gemaakt met Danny en ga 1 x per week Personal training met hem doen. Ik heb Youri meer dan eens eeuwige trouw beloofd en dat meen ik ook écht, je komt niet meer van me af  (dat geldt overigens ook voor de andere trainers). Ben zo blij dat ik deze stap twee jaar geleden heb gezet. Het zal niet altijd gemakkelijk zijn maar ik heb mezelf beloofd om nooit weer het dieptepunt van destijds te bereiken!”

Vraag een gratis ontdekkingssessie aan

Reacties

reacties

CategorieGeen categorie
Logo_footer   
     © 2016 Personal Slim

Volg ons: