Via via kwam ik in aanraking met Bootcamp Leeuwarden. Daar had ik les van o.a. Youri Matthijs. Ik kwam met hem in gesprek over mijn klachten en vertelde dat ik me al een tijdje niet goed voelde. Hij raadde me aan een afspraak te maken met Danny, zijn broer. Danny is Personal Trainer en gespecialiseerd in gedrag- en leefstijlverandering.

Danny heeft mij eerst periode begeleid met Running Therapie om te werken aan mijn zelfvertrouwen. Hij raadde me aan om het Personal Slim traject te volgen. Dat is een combinatie van training, een aangepast dieet, begeleiding van een diëtiste en adviezen over een andere manier van leven. Ik sliep namelijk slecht, had last van hypo’s, zag dubbel en voelde me niet lekker. Was erg moe en had weinig tot geen energie.

De eerste week was erg zwaar, want ik had erg last van afkickverschijnselen van mijn zeer zoete en vette eetpatroon. Ik heb volgehouden en ben totaal 10 kg afgevallen, voelde me veel beter en zit weer lekker in mijn vel. Ook heb ik geen hypo’s meer, voel me energieker, slaap goed en voel me een nieuw mens. Ik ben erg trots op het resultaat. Het fijne aan dit traject is, dat je ook na het programma nog begeleiding krijgt over hoe nu verder te gaan. Samen met Marijke (diëtiste) en Danny bekijken we wat voor mij de beste manier is om dit gewicht vast te houden. Dat geeft veel vertrouwen.

Ik kan het zeker iedereen aanraden, want je wordt op een prettige manier begeleid naar een gezonder levenspatroon.

groeten Margriet.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK AANVRAGEN?

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

DIRECT TIPS ONTVANGEN?

ONTVANG DIRECT 27 GEZONDHEIDSTIPS!
Klik op deze link en ontvang direct 27 voeding-, trainings- en gedragstips van

Personal Slim!

– GROETEN VAN HET PS TEAM! –

Reacties

reacties

CategorieGeen categorie
Logo_footer   
     © 2016 Personal Slim

Volg ons: