Danny Matthijs werd op 11 juli 1983 geboren in Leeuwarden. Terwijl hij zijn studie bouwkunde deed, raakte hij steeds meer geïnteresseerd in het Nederlandse leger. Uiteindelijk maakte hij op zijn achttiende de stap, en solliciteerde hij bij het Korps Commandotroepen. Danny nam zoals gewoonlijk niet de makkelijkste weg door te solliciteren naar de functie als commando speciale operaties. Toch haalde hij in 2003 de eindstreep van de zwaarste militaire opleiding van Nederland. Danny specialiseerde zich in Medic. Medics zijn in staat gewonde slachtoffers gedurende 48 uur in leven te houden.

Het duurde niet lang of Danny deed de opleiding als algemeen militair verpleegkundige (AMV) en verbreedde zo zijn kennis in de gezondheidszorg. Danny werd gespecialiseerd verpleegkundige. Deze specialisatie stelt Danny in staat om mensen te begeleiden met verschillende aandoeningen zoals obesitas, fibromyalgie, diabetes en mensen die een operatie hebben ondergaan zoals een maagverkleining, knie of heupoperatie enz. Ondertussen zette hij samen met zijn broer Youri Matthijs Bootcamp Leeuwarden op. De liefde voor de sport van beide broers werd door het opzetten van Bootcamp Leeuwarden bezegeld.

De broers bundelden vervolgens al hun passie, kennis en ervaring om mensen individueel te begeleiden op het gebied van bewegen, voeding en leefstijl. Het Personal Slim programma werd geboren.

Danny is getrouwd en heeft twee kinderen.

Personal trainer
Naast planner en organisator van het Personal Slim programma, begeleidt Danny ook deelnemers van het Personal Slim programma op het gebied van Personal Training. Danny weet als geen ander hoe het is om grenzen te verkennen en te verleggen.

Specialisaties
– Danny is bij uitstek geschikt om mensen te begeleiden met de volgende ziekten of aandoeningen: Fybromyalgie, Obesitas, Diabetes, Maagoperatie.
– Runningtherapeut: Danny begeleidt mensen met stress of angstgerelateerde klachten, burn-out en depressie.

Danny Matthijs

Personal Trainer
0639633603