Plan hier een GRATIS 1 op 1 adviesgesprek met één van onze coaches!

Je naam (graag invullen)

Je e-mail (graag invullen)

Je telefoonnummer (graag invullen)

Je bericht of vraag

Personal Slim in Leeuwarden

Denk je dat wij je verder kunnen helpen met het bereiken van je doelstellingen, het aanleren van een gezond leefpatroon en kunnen bijdragen aan een gelukkiger leven? Neem dan contact met ons op.

Fitland Leeuwarden
Tijsmaweg 4, 8924 JP, Leeuwarden

Tel: 06-14507048

Weekdagen: 08:00 – 22:00
Zaterdag: 09:00 – 14:00
Zondag: 09:00 – 14:00

       

Fitland Leeuwarden is een centrum waar je jezelf kan zijn, hier hoef je je niet anders voor te doen. Lekker sporten en vervolgens uitgebreid genieten van de Wellness mogelijkheden. Naast de vele mogelijkheden Personal Slim je tijdens je traject hier in dit centrum biedt, kun je je ook volledig uitleven tijdens het ruime aanbod aan groepslessen, functioneel trainen in onze functionele ruimte, outdoor Bootcamp, hardlopen of Nordic Walking. Voor ieder wat wils.

Daarnaast worden er in het 20-meter bad verschillende (aqua)lessen gegeven. Daarnaast kun je Less Mills (zoals bodypump, RPM, BodyAttack, etc) volgen of andere lessen zoals BodyBoxx, Bodyshake, Yoga of Pilates. Veel mogelijkheden, nooit verveling. Daarnaast train je natuurlijk, afhankelijk van je programma, met je Personal Trainer. Dit kan zowel in het centrum, als daarbuiten. Het is zelfs mogelijk om een Personal Training in het zwembad te krijgen! Jouw Personal Trainer is immers jouw stok achter de deur om in beweging te komen en te blijven.