Akke Tiemersma is sinds 2011 werkzaam als psycholoog bij Maarsingh & van Steijn. Ze heeft ervaring met een breed scala aan klachten en problematiek. Akke vind het belangrijk om echt en integer te zijn en is zacht en geduldig in het contact. Tegelijkertijd zal zij altijd benoemen wat zij ziet, ook als dit confronterend zou kunnen zijn.

Akke woont samen met haar vriend en haar hond Bobbie.

Psycholoog
Akke werkt vanuit een cliëntgerichte benadering. Dit betekent dat Akke er van overtuigd is dat in iedereen de wijsheid en kracht zit die nodig is om verder te komen, om er uit te komen. Daarnaast maakt zij gebruik van concrete modellen, die ze graag uitlegt. Dit geeft mensen vaak houvast en richting.

Akke is als psycholoog verbonden aan Personal Slim, bij de aanmelding zal zij een korte screening doen, om te kijken waar je staat. Als de behoefte er is zou je bij haar een traject kunnen volgen, wat parallel loopt aan het Personal Slim programma. In dit traject kan bijvoorbeeld gewerkt worden aan spanningsklachten, zelfbeeld, motivatieproblemen of angst- en stemmingsklachten.

Akke haar motto is: het mooiste wat je kunt worden is jezelf.
Op de website van Maarsingh & van Steijn kun je een goed beeld krijgen van Akke haar werkplek: KLIK HIER om naar de website te gaan.

Akke Tiemersma

058 - 213 76 65

a.tiemersma@maarsinghenvansteijn.nl