Het Personal Slim Active Healthy Body & Mind programma is onlangs vernieuwd en kun je exclusief in Fitland Leeuwarden volgen!  Tijdens dit programma word je intensief begeleid door personal trainers met elk hun eigen specialismen. Heb jij volledig commitment en doorzettingsvermogen? Wil jij je goed voelen in een lichaam waar je trots op bent? Meer zelfvertrouwen en gelukkig zijn met wie je bent? Eén keer in je leven het lijf creëren waarmee je op de cover van Men’s Health of ander blad zou kunnen staan? Dan is het Active Healthy Body & Mind programma echt iets voor jou!

AHB&M

Het AHB&M programma gaat veel verder dan het creëren van een super lijf. Het programma gaat ook over jezelf. Door dit traject te volgen krijg je meer zelfvertrouwen, discipline en energie. Je wordt de persoon die je wilt zijn. Je laat jezelf zien dat je meer kunt halen uit je leven. Je voelt je net zo sterk als een action hero.

VOOR WIE IS AHB&M

Het AHB&M programma is voor iedereen die bereid is net een stap meer te zetten om een flinke leefstijl verandering te ondergaan. Het gevolg is een superlijf en een gezonde mindset. Met andere woorden een slank en gespierd lijf waar je super trots op kunt zijn en je wordt een krachtige persoonlijkheid. Een lijf waardoor mensen zeggen: WOW, wat is er met jou gebeurd?

Voor mensen die nog kilo’s kwijt moeten, wordt een ander voedingsplan aangemeten. Dus overgewicht hoeft geen reden te zijn om je niet op te geven!

VOEDING- EN LEEFSTIJL BEGELEIDING

Onze AHB&M personal trainers zijn onmisbaar tijdens het traject. Zij begeleiden je met specifieke trainingsschema’s en voedings- en leefstijladviezen die je nodig hebt om écht resultaat te bereiken. We helpen je een gezond voedingspatroon te ontwikkelen. Daarnaast krijg je adviezen op leefstijlgebied. Hoe kan ik dit programma goed inpassen in mijn leven? Wat zijn daarin mijn valkuilen? Hoe kan ik dit goed volhouden en mijn resultaten behouden? We leren je ook hoeveel je moet slapen, herstellen, ontstressen, drinken, doelen stellen enz.. Met deze essentiële begeleiding ben je helemaal op de hoogte van alle ins en outs over voeding en ga je lekker gezond leven. Wat we vragen van jou? Volledig commitment! Dit betekent o.a. dat je jezelf als doel stelt om minimaal 2-3 keer per week te trainen. (waarvan 1 x 60 minuten met ons). De rest vertellen we je graag tijdens een adviesgesprek dat je je onderaan deze pagina aan kunt vragen.

METINGEN

Voorafgaand aan enkele trainingen worden de metingen gedaan. Onze weegschaal geeft je gewicht, spiermassa, vetpercentage en je vochtpercentage aan. Maar is niet altijd super betrouwbaar. Wij doen maandelijks de 4 punts huidplooi meting.

VOLG HET AHB&M PROGRAMMA IN SMALL GROUP VORM!

Stimuleer elkaar om het maximale uit elkaar te halen! De AHB trainingen volg je in kleine groepjes van 4-6. Dit wordt SMALL GROUP  training genoemd! Voordelen zijn dat je de kosten van het programma flink lager liggen, maar ook dat je elkaar kunt stimuleren om naast de AHB&M trainingen samen te trainen en elkaar kunt stimuleren om het maximale uit dit traject te halen!

ONDERDELEN

Wekelijkse AHB Small Group personal trainingen volgens de LAPT strategie. Daarnaast train je nog 2 maal zelfstandig per week.
Highlights zijn specifieke Cutting Down Fat, Muscle Up en Knock-Out personal trainingen in combinatie met de juiste voeding en eventueel supplementen.
Onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten en aanbod binnen Fitland.
Apart wellness gedeelte en zwembad. (herstel en ontspanning is een groot onderdeel van dit programma)
We leren je je eigen voedingsplan opstellen, zodat jij kunt kiezen uit de voeding die het beste bij jou past.

COACHING

Tijdens dit programma word je intensief begeleid door verschillende personal trainers. Je kunt gebruik maken van een maandelijkse één op één coaching. Daarnaast kun je een beroep doen op de fysiotherapeut, psycholoog en diëtist.

AL KLANT?

Tijdens het programma kun je kiezen uit verschillende onbeperkte bewegingsprogramma’s, namelijk het outdoorprogramma of het indoorprogramma. Outdoor programma: Bootcamp Light, Bootcamp Regular, Bootcamp pro Kickbox. Indoor programma: eGym, Less Mills groepstrainingen, functional training, Yoga, groepstrainingen in ons inpandige zwembad, fit en vitaal en nog veel meer. De ene keer sport je in de sportschool, de volgende keer in het bos, in het zwembad, op de fiets, op een hindernisbaan of neem je deel aan een gaaf evenement. Veel variatie, nooit verveling. Je AHB trainer adviseert jou welke trainingsvormen er geschikt zijn in de fase van het programma waarin je je bevind.

MEER INFO OF OPGEVEN

Voor meer informatie of opgegeven voor dit programma kun je hieronder een gratis ontdekkingssessie aanvragen. Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK AANVRAGEN?

Klik hier