Diëtist in Leeuwarden

Compleet op u afgestemde zorg

Bent u op zoek naar een diëtist in Leeuwarden? Heeft u moeite met afvallen of specifieke begeleiding van een diëtiste nodig bij een ziekte of aandoening? Wij bieden zorg op maat op gebied van diëtiek!

De diëtist van Personal Slim biedt zorg op maat. Dit betekent dat ze altijd een op u afgestemd voedingsschema ontwikkelt. Het gaat namelijk om een voedingspatroon die bij u past. Bij Personal Slim wordt u begeleid door onze diëtiste Marijke Tuinhof. Marijke heeft veel kennis en ervaring op het gebied van verantwoord afvallen, coaching naar een gezonde leefstijl en het begeleiden van mensen met verschillende aandoeningen, zoals: diabetes, COPD, hoog cholesterol, hoge bloeddruk en mensen met een traag werkende schildklier.

Tijdens de begeleiding word je bewust gemaakt van de voor- en nadelen van verschillende soorten voeding. Zij ontwikkelt een op maat afgestemd voedingspatroon om uw doelen te bereiken. Daarnaast gaat de begeleiding in tegenstelling tot andere diëtisten nog verder. Heel veel mensen weten namelijk wel in grote lijnen wat goed en fout is, maar het toepassen hiervan blijkt het allermoeilijkst. Marijke speelt hierin een grote en belangrijke coachende rol.

Voordelen van een diëtist in Leeuwarden van Personal Slim

– Een op uw situatie afgestemd voedingspatroon
– Actieve begeleiding om deze toe te passen in uw leefpatroon
– Gespecialiseerd in verantwoord afvallen, ziektes en aandoeningen
– Dieten met gezonde voeding
– Recepten voor inspiratie
– Eten blijft genieten
– Een diëtist bij u in de buurt in Leeuwarden

Wilt u begeleiding van een diëtist in Leeuwarden, die compleet op uw situatie is afgestemd?

Bel dan nu 06-37625512 of vul uw gegevens hieronder in.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer: